Canva 2023_1a ed

Area:

 

Objectius del curs

Aquest curs pretén fer una Introducció al CANVA, Interfície del CANVA i les seves eines i opcions.

 

Continguts del curs

  • Coneixement bàsic de l’eina CANVA
  • Distinció dels diferents elements de disseny
  • Configuració bàsica d’un compte CANVA
  • Creació de dissenys estàtics i dinàmics (vídeos)
  • Dissenys de xarxes socials amb CANVA
  • Compartició dels documents creats.

 

S’expedirà un certificat d’assistència i aprofitament als participants que hagin assistit al 80% de les hores i superat la prova final.

Es requereix disposar d’ordinador, càmera i micròfon per poder assistir al curs, així com estar degudament acreditat amb nom i cognoms a la plataforma ZOOM i clicar els diversos controls d’assistència que apareixeran en pantalla al llarg del curs. En cas contrari no serà possible participar ni obtenir el certificat corresponent.

 

REQUISITS D’ACCÉS, PARTICIPACIÓ I EXPEDICIÓ DE CERTIFICATS ALS CURSOS QUE OFERIM DES DE DIPUTACIÓ DE GIRONA

QUI POT ACCEDIR A LA FORMACIÓ
Personal d’ens locals de la demarcació de Girona.
CRITERI D’ACCEPTACIÓ DE LES INSCRIPCIONS
Depenent del curs, es donarà prioritat a determinats perfils d’usuari (ex. cos de policia, tècnics d’àrees concretes…etc), nombre d’inscrits d’un mateix ens o àrea geogràfica, cosa que s’especificarà concretament en cada curs.
En la resta de casos serà per ordre d’inscripció segons aforament.
INSCRIPCIONS
Cal estar degudament inscrit al portal de formació, amb les dades de la corporació, tals com adreça, municipi, telèfon etc.
Cal inscriure’s amb el correu electrònic corporatiu, no s’admetran inscripcions fetes amb el correu personal.
És necessari tenir les dades com DNI, nom i els dos cognoms ben escrits, amb les majúscules corresponents, ja que seran les que constaran automàticament als certificats d’assistència.
(Si us plau, reviseu el vostre usuari a EL MEU COMPTE a l’enllaç Portal de formació de la Diputació de Girona (ddgi.cat) per tal d’evitar ser exclosos de les formacions per aquests motius)

CERTIFICATS D’ASSISTÈNCIA
Per poder obtenir el certificat, cal haver assistit al 80% de la totalitat del curs.
En les formacions presencials, els usuaris haureu de signar la vostra presència a l’entrada i sortida, en les virtuals es faran diversos controls a cada sessió, que us apareixeran en format pregunta a la vostra pantalla en diferents moments de la sessió i haureu de clicar conforme l’esteu seguint, així com superar una prova d’assoliment.
Altrament, cal que quan cliqueu estigueu degudament acreditats al Zoom amb el vostre nom, cognoms i ens local al qual pertanyeu per poder-vos identificar, en cas contrari, no es podrà expedir cap justificant ni certificat d’assistència.
Es requereix l’ús d’ordinador en comptes de tauletes i altres dispositius mòbils, per tal d’assegurar que funcionin correctament els controls, així com la disponibilitat de càmera i micròfon, indispensables per poder participar activament a la formació.
El fet de formalitzar la inscripció d’un curs, comporta l’acceptació dels requisits esmentats per part de la persona inscrita.


AEDES

Empleat públic
Personal d'ens locals de la demarcació de Girona.

28 i 30 de març de 2023
de 9.30h a 11.30h

Per tal d'accedir als nostres cursos de formació necessitem que les vostres dades estiguin actualitzades a "El meu compte" del portal de formació:
. Nom
. Els dos cognoms
. Omplir els camps amb les dades de l'ens, càrrec, departament, etc.
. Es requereix el mail corporatiu, que us identifica com a personal d'ens local.

Per poder obtenir el certificat, cal haver assistit al 80% de la totalitat del curs.

AF:15

Gratuït

:
08/03/2023 - 24/03/2023
:
28/03/2023 - 30/03/2023
:
4
:
Curs virtual